Over Techniter

Techniter is een unieke startup die eind 2016 is opgericht door een groep jonge ondernemers met ruime ervaring in de recruitment en softwareontwikkeling. Het doel is om werkgevers en bemiddelingsbureaus via een vergelijkingssite / online marktplaats bij elkaar te brengen.

Het inzetten van bemiddelingsbureaus voor het inhuren van flexibele krachten of het werven van vast personeel is de normaalste zaak van de wereld. Nederland telt ruim 12.000 intermediairs. Dagelijks worden er talloze vacatures uitgezet en kandidaten geplaatst door uitzend-, detacherings- en recruitmentbureaus.

Vincent CEO Staffing is al ruim 10 jaar mijn passie, innovatie mijn hobby en werken aan de toekomst mijn doel. Samen resulteerde dit in Techniter.
Edwin CTO Schakelt tussen management, developement en design. Heeft een wispelturig oog voor detail. Nooit klaar.
Carson CCO Mijn grootste kracht is het koppelen van “mensen” aan organisaties met een commerciële behoefte. Door mijn ambitie, passie en inzet ga ik altijd voor het maximale resultaat.
Bas Developer Muziekfanaat met een passie voor code en retro games. Genieten van een goed koud biertje en lekker koken is mijn ding.
Dennis Developer Jonge muzikant met een passie voor films en software. Italiaans eten gaat bij mij altijd naar binnen.
Daphne PR / Communicatie Ben je mij kwijt? Dan ben ik te vinden op het water in een zeilboot. Niet denken in problemen, maar in oplossingen!
Xander Developer Een modern kluizenaar, met een liefde voor kunst en hardware.
William Online Marketeer Creatieve duizendpoot vol nieuwe ideeën die anderen pas later begrijpen.
Luuk Developer De benjamin van de club. De baas van de club.
Jeremy Marketing Consultant Leergierige en gepassioneerde marketeer. Zeer geïnteresseerd in de wisselende consumenten behoeftes en een frequent bezoeker van de sportschool.
Aan de slag met Techniter Registreer je gratis