Op zoek naar professionals?

Techniter maakt het zoeken naar vast of tijdelijk personeel eenvoudig en overzichtelijk! Plaats gratis je vacatures, reageer op voorgestelde kandidaten en nodig geschikte kandidaten uit voor een sollicitatiegesprek.

Met Techniter regel je alles vanuit één overzichtelijk platform. Je selecteert geschikte kandidaten op basis van CV, motivatie en profiel, en krijgt een duidelijk overzicht van de tarieven en voorwaarden van de bemiddelingsbureaus. Zo kies je altijd de beste kandidaat tegen het scherpste tarief.

Plaats gratis je vacatures

Maak eenvoudig nieuwe vacatures aan. Wij brengen geschikte bemiddelingsbureaus op de hoogte van jouw aanvraag, zij gaan aan de slag.


Hou overzicht

Bekijk je openstaande vacatures en zie in één oogpslag de voortgang met de kandidaten. Onderneem actie wanneer dat nodig is.


Bekijk en vergelijk

Met Techniter vergelijk je gemakkelijk de kandidaten plus het tarief en de voorwaarden van de bemiddelingsbureaus. Tevreden met een voorgestelde kandidaat? Neem dan contact op!

Kies de kandidaat die bij jou past

Gefeliciteerd met je nieuwe collega! Alle administratieve zaken omtrent de plaatsing worden zonder tussenkomst van Techniter door jou en het betrokken bureau afgehandeld. Wat rest is het verwelkomen van jullie nieuwe medewerker.

Ontdek de voordelen van Techniter

Blijf flexibel maar profiteer van alle voordelen van een preferred supplier

Vergelijk het tarief en voorwaarden van de bureaus

Betaal nooit meer teveel voor inhuur en/of W&S

Blijf flexibel maar profiteer van alle voordelen van een preferred supplier

Het is gratis

Meld je vrijblijvend aan

Veelgestelde vragen

  • Is het plaatsen van vacatures gratis?

    Jazeker, het plaatsen van vacatures is geheel kosteloos.

  • Hoe kan ik kandidaat uitnodigen / afwijzen?

    Met één klik op de knop nodig je kandidaten uit of wijs je ze af.

    Komt een kandidaat in aanmerking voor een sollicitatiegesprek, dan kan deze kandidaat eenvoudig uitnodigt worden door gebruik te maken van de functionaliteit uitnodigen. Het bemiddelingsbureau wordt hiervan automatisch op de hoogte gebracht en zal zelf met de werkgever een afspraak inplannen.

Bekijk alle vragen & antwoorden
Aan de slag met Techniter Registreer je gratis