Vergroot je markt. Vergroot je kansen.

Techniter geeft je business een boost door passende opdrachten aan te bieden. Hierdoor wordt het eenvoudiger om plaatsingen te realiseren.

Werkgevers plaatsen hun vacatures op het platform en jij selecteert de aanvragen waarmee je aan de slag wilt gaan. Richt je volledig op je specialiteit - de werving - en introduceer de beste match. Voor je het weet gaat jouw kandidaat op sollicitatiegesprek en is de plaatsing een feit.

Ontvang passende vacatures

Als bureau ontvang je passende vacatures van werkgevers uit jouw regio. De aanvragen sluiten aan op je expertise en bemiddelingsvorm(en).


Selecteer de juiste kandidaat

Stel je beste match(es) voor. Zorg voor een sterke motivatie, een goed profiel en concurrerende tarieven en voorwaarden. Waarom moet jou kandidaat uitgekozen worden?


Plan sollicitatiegesprekken

Als jouw kandidaat is uitgenodigd voor een gesprek, sturen wij je alle contact informatie en neem je contact op met de opdrachtgever.

Hou je succes bij

Eenvoudig inzicht in je prestaties. Welke kandidaten worden uitgenodigd en welke niet? Krijg feedback op je kandidaten van iedere werkgever. Waar kun je de volgende keer op letten?

Ontdek de voordelen van Techniter

Ontvang passende vacatures in je inbox

Geen acquisitie meer nodig, klanten komen naar jou toe

Focus je volledig op de werving en selectie van professionals

Bespaar tijd en blijf flexibel

Vergroot je markt en aantal klanten

Meld je vrijblijvend aan

Veelgestelde vragen

  • Kan ik meerdere kandidaten op een vacature voorstellen?

    Je kunt onbeperkt kandidaten voorstellen op een vacature. Wij raden iedereen aan om goede selectie te maken en alleen de beste match(es) te introduceren.

  • Wat zijn de kosten voor het bemiddelen?

    Het bemiddelen van kandidaten kost credits. Wanneer jij een kandidaat wilt voorstellen dan kost dat 1 credit. De prijzen van de credits zijn terug te vinden onder Prijzen. Bij de aanmelding op Techniter ontvangt elk bureau de eerste 3 credits gratis.

Bekijk alle vragen & antwoorden
Aan de slag met Techniter Registreer je gratis